Nærområdet

Langeland Camping Degnehaven ligger 8 km øst for Rudkøbing, og 3 km. Syd for Spodsbjerg færgehavn. Vi kan hjælpe med forslag til aktiviteter i nærområdet

Spodsbjerg omegnen:

Degnehaven Camping ligger tæt på Spodsbjerg havn, som er en idyllisk fiskerihavn og færgehavn med forbindelse til Lolland. På havnen er der også en fiskebutik med eget røgeri, hvor man kan nyde en lækker fiskeret. Syd for havnen er der også en børnevenlig strand, og nord for byen ligger der en 20.000 m2 stor Put & Take sø.

Bådudlejning & kutterture

Fiskeri og Spodsbjerg hører tæt sammen, da det er i Langelandsbæltet, at man finder noget af det bedste lystfiskerfarvand. Derfor er der også en del firmaer der har reserveret havnens pladser til bådudlejning.

Bådudlejere og turbåde til havfiskeri.

Lystfiskeri i Danmark kræver et fisketegn. Det koster 185 kr. for et år, 130 kr. for en uge og 40 kr. for en dag. Fisketegn kan købes på havnekontoret.

Vandreruter ved Spodsbjerg

Der er mange muligheder for vandreture i området omkring Spodsbjerg. Gå ind på havnekontoret og få et kort over en af havnefogedens favoritruter eller få tegnet din helt egen rute.

Vores forslag til aktiviteter i nærområdet og på Langeland:

Havkajak

Langeland rundt på cykel

Medicinhaverne i nærheden af Tranekær Slot